Julio Cesar Torres hævder, at han vil rejse til England i slutningen af ​​april og slutte op med reserverne Spurs.

Julio Cesar Torres hævder, at han vil rejse til England i slutningen af ​​april og slutte op med reserverne Spurs.

Den backline ellers forbliver uændret med Ben Youngs og Owen Farrell fortsat på halv tilbage i et udvalg, der ser Dan Robson og George Ford overset igen. SENESTE RUGBY NEWS nægtet ‘Det er en ambassadør job’ – England træner Eddie Jones har ingen interesse i Lions rolle RUGBY REVIEW saracenerne og Gloucester afhente vinder som Worcester kant kamp med Bristol holdspiller Itoje afviser England captaincy rygter og kaster vægt bag Farrell LEADER Danny Cipriani bakket op til kaptajn England ved VM i Japan af Adrian Durham tiden vil vise Shaun Edwards bruger talkSPORT at tilbyde opdatering på nærmeste fremtid Vi kan gøre det VM herlighed stadig inden for rækkevidde for England, insisterer Joe Marler energize Uri Geller: ‘Mit sind beføjelser kan slå England i Rugby World Cup mestre gat kamp Warren Gatland vil være på shortliste til England jobbet, siger Lawrence Dallaglio i alt er der fem ændringer i personalet til siden afsendt 21-13 på Fyrstendømmet Stadium den 23. februar, herunder Joe Launchbury s højde til udgangspositionen XV efter Maro Itoje mistede sin kamp med en knæskade.

Man håbede Itoje ville komme sig sin mediale ligament skade at udfylde det tomrum skabt af Courtney Lawes’ kalv stammen, men et tilbageslag i uddannelse betyder Launchbury vil pack ned sammen for kun anden gang. Ellis Genge starter ved loosehead prop, tvinger Ben Moon på bænken, og Brad Shields fortrænger Mark Wilson på blindside flanker.

1 Tuilagi og Te’o starter sammen for første gang på lørdag ”Italien er lidt af en ukendt mængde, men da Conor giver dem mulighed for at spille rugby de spiller godt. De har spillet forrygende spil i seks nationer,”sagde Jones. ”De er montør, fysisk forblive i konkurrencen meget længere, og de er ganske uforudsigelig i den måde, de angriber.” ”Vi forventer Italien at kaste bolden lidt rundt, så vi er nødt til at forsvare meget godt imod deres uforudsigelighed og når vi har fået bolden, vi nødt til at bruge det med omtanke.”

Anthony Yarde og Daniel Dubois er indstillet til at kæmpe i Royal Albert Hall som boksning vender tilbage til det sted i 2019. Efter syv års pause anlagt den ved licens spørgsmål og bosiddende tvister, vil den historiske hal igen vært nogle af Storbritanniens stigende stjerner som Frank Warren fremmer et show på marts 8. 4 The Royal Albert Hall vil være vært for boksning igen de holder af Lennox Lewis, Frank Bruno, Joe Calzaghe, Prins Naseem Hamed og Ricky Hatton alle kæmpede i Royal Albert Hall i 1990’erne , med Billy Joe Saunders efterligne dem i 2012.

Selv Muhammad Ali boxed udstilling anfald på spillestedet i 1971 og 1979, da han endeared sig til London mængden. Nu, Warren to mest anerkendte perspektiver – Yarde og Dubois – vil være den seneste til at følge i de berømte fodspor. 4 Anthony Yarde bliver linet op til at kæmpe Sergey Kovalev Anthony Yarde er en 27-årig lys-sværvægter med en rekord på 17-0 (16 KOs).

Han er blevet bragt sammen langsomt i pro rækker på grund af sin begrænsede amatør erfaring, men er nu plotte en stor 2019 er steget til # 1 i WBO placeringer. Yarde er nu i kø for at blive overhængende obligatoriske udfordrer til russisk tre-tiden mester Sergey Kovalev og er derfor klar til at tage det næste skridt. Hans modstander den 8. marts i Royal Albert Hall er amerikansk Travis Reeves, der har en rekord på 17-3-2 (7 KOs). Han forventes ikke at besvære Brit.

4 Daniel Dubois har set sig varm et sammenstød mellem udsigter mod Nathan Gorman Daniel Dubois er en 21-årig sværvægter med en rekord på 9-0 (8 KOs). Han vil stå tidligere verden titel udfordrer Razvan Cojanu der har en rekord på 16-5 (9 KOs) fredag ​​aften. Dubois’ 2019 mål er 22-årige indenlandske rival Nathan Gorman med Frank Warren lover at matche Storbritanniens to bedste unge sværvægtere i år.

Gorman besejrede Cojanu ved beslutning i december og vil være ringside at iagttage, hvordan hans fremtid modstander får på mod sin tidligere fjende. 4 Der har været mere tennis end boksning i Royal Albert Hall i de senere år Warren sagde: ”Der kan ikke være tvivl om, at Daniel vil ønske at forkæle dig selv med en plet af en upmanship når han går i mod Cojanu og måske vippe odds i hans fordel.

Nathan sat i en håndværker ligesom præstation mod den store hårde rumænsk, som er en akavet kunde, og han undlod at etablere sit sædvanlige flydende rytme. ”Daniel vil føle, at han besidder den stil og magt til at gå lige igennem ham, så vi vil se. Mærkeligt nok, vil Nathan sandsynligvis blive håber han gør bare, at fordi han vil mistanke om det vil bringe en kamp mellem dem en lille smule tættere på. ”Nathan har faktisk været den mere højrøstet om at ville kampen for at komme omkring, men det betyder ikke det samme som Daniel ikke at være så ivrig.

Opkald ud slagsmål er ikke rigtig Daniels spillet bare endnu, men tro mig, vil han har ingen problemer end at acceptere kampen og er ivrig efter at intensivere det.”
En ukendt bolivianske wing siger han har underskrevet en pre-kontrakt med Tottenham forud for et lån skifte til det nordlige London. Julio Cesar Torres hævder, at han vil rejse til England i slutningen af ​​april og slutte op med reserverne Spurs.

1 Torres er blevet afbilledet underskrive et stykke papir, der bærer Tottenhams logo 21-årige, et produkt af den Tahuichi Soccer Academy i Bolivia, har aldrig spillet for en professionel klub. I et interview med bolivianske stikkontakt Red Uno, den wing og hans agent hævder en et-årig lejeaftale med forkøbsret er allerede blevet aftalt med Spurs – der ikke har bekræftet nyheden.

Den formodede overførsel er blevet en stor historie i de bolivianske medier, efter at spilleren og hans agent ’bekræftet’ farten på en lokal tv-show i slutningen Euteller kasino af ​​sidste uge. SENESTE TRANSFER NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering tid til et Kruse Spurs i sommer razzia for Tyskland es – fire år efter han afviste dem POG farvel?

Solskjær vide af orakel han skal bruge Pogba til at sende besked ud til Man United trup bringe dem tilbage Tottenham skulle re-tegnet ‘vindere’ Bale og Modric, foreslår tidligere Spurs mand sladder Coutinho fremtid forsidestof i Spanien som United forbundet med ex- Liverpool stjerne afslørede De syv spillere Tottenham har undersøgt forud for transfer sommer vindue ODDS afslørede 14 spillere mest sandsynlige til at kvittere for Man United denne sommer French Connection Real Madrid plot £ 125m Paul Pogba bud efter han afslører Zidane ‘drøm’ Og deres seneste interview selv har et klip af Torres underskrive et stykke papir med Tottenham badge på det – beskrives som en ‘pre-kontrakt’ med wing agent. ”Vi sammensætter en mappe, der angiver sine tekniske, taktiske, fysiske og psykiske evner, som vi præsenteres for sport iværksættere,” siger Gonzalo Anciar. LIVE på talkSPORT Der er otte levende kommentarer på tværs af talkSPORT netværket i denne uge.

Find ud af, hvad de er, og hvor man kan høre dem, nedenfor … Tyskland vs Serbien (onsdag) – talkSPORT 2 Kasakhstan vs Skotland (torsdag) – talkSPORT 2 England vs Tjekkiet (fredag) – talkSPORT Walsall vs Barnsley (lørdag) – talkSPORT 2 Shrewsbury vs Portsmouth (lørdag) – talkSPORT 2 Gibraltar vs Irland (lørdag) – talkSPORT 2 San Marino vs Skotland (søndag) – talkSPORT 2 Holland vs Tyskland (søndag) – talkSPORT 2 ”i første omgang, han var interesseret i Valladolid i Spanien, men en fransk forretningsmand kom i kontakt med Tottenham, og vi underskrev en pre-kontrakt.”spilleren selv beskrev det som ‘en stor overraskelse, at der er blevet givet til mig, at meget få unge mennesker har her i Bolivia’.